Holdstart Coachuddannelsen – København/Aarhus 2017

København
17.05.2017
20.09.2017
Aarhus
27.09.2017

Hvad er coaching? Og hvorfor blive Coach?

Coaching handler om, hvad vi gør med vores liv.

Det er en effektiv metode til at hjælpe mennesker, teams og virksomheder med ikke blot at definere, men også nå deres mål – og undervejs overkomme deres forhindringer og udfordringer.

Som Coach er det din kernekompetence at:

  • Støtte og hjælpe andre til at skabe og leve det liv, de virkelig ønsker.
  • Coache mennesker til at finde ind til erkendelsen af, hvor de lige nu befinder sig i livet.
  • Hjælpe andre til at se, at de har potentialet til at befinde sig, hvor som helst de vil.
  • Styrke dem i troen på, at de kan gøre noget ved det.
  • Afdække effektivt, hvorfor mennesker, teams og virksomheder ikke opnår det, de ønsker. Og hvad der skal til for, at de gør.
  • Hjælpe mennesker til at bryde deres negative tanke- og handlemønstre og erstatte dem med nye motiverende alternativer.
  • Skabe nye muligheder, der får mennesker i mål med det, de drømmer om.

På Manning Inspires Coachuddannelse sammensætter vi det bedste fra psykologiens verden med menneskekundskab, forretningsforståelse, spiritualitet og filosofi og tilbyder dig en effektiv vej til det liv, du ønsker.

Bliv Coach – og gør en forskel for dig selv og andre

Når du uddanner dig til Coach hos Manning Inspire, lærer du ikke kun at coache andre til at få et liv, der er spændende, kreativt og meningsfuldt. Du vil også opleve, at hele dit eget liv (med arbejde, fritid og familie) vil være i større harmoni.

Helt konkret vil du som Coach besidde evnen til at gøre en positiv forskel i dit eget og andre menneskers liv ved hjælp af en stor og dyb værktøjskasse med coachingredskaber.

Du lærer at inspirere andre til at føle sig tilfredse, fordi du har lært at bruge dig selv fuldt ud.

Du kan skabe en karriere, hvor du hele tiden udvikler dig personligt gennem dit job. Hvor du vil opleve en høj grad af frihed, meningsfuldhed og kreativitet. Og du vil vide, at du som Manning Inspire Coach hører til blandt de allerbedste inden for dit felt.

Praktisk undervisning, suveræn model

Vores mål er at gøre dig til en fuldbåren og effektiv Coach, der kan håndtere alle redskaberne i værktøjskassen, skabe resultater og gøre en positiv forskel i menneskers liv.

Hos Manning Inspire lærer du derfor ikke alene om coaching, du lærer også at coache.

Du kan se frem til en levende, praktisk og konkret undervisning, hvor teori og eksempler altid bliver fulgt op med træning og feedback. Du kommer med andre ord til at øve dig, og du kommer ikke til at sidde stille – du kommer op at stå, ind i dig selv, ud af kroppen, op i hovedet og ned i maven.

Vores undervisning er baseret på De Seks Trin, en coachingmetode udviklet i Manning Inspire og som er almindeligt anerkendt som den klassiske form for coaching i Danmark.

De Seks Trin er en effektiv metode, der hjælper mennesker med at skabe resultater i den virkelige verden – hvad enten det så drejer sig om at opnå indre fred eller økonomisk frihed, finde sin passion, genvinde sin inspiration, overkomme forhindringer eller forbedre samarbejdet på sit team.

De Seks Trin er beskrevet i Sofia Mannings bog ‘Coaching. Det handler om at stille de rigtige spørgsmål’ fra 2004. (Udgivet i ny opdateret udgave i juni 2016).

Manning Inspires Coachuddannelse er anerkendt som den mest gennemprøvede i Danmark. Vi har tidligere tilbudt Life- og Business-coaching som to separate specialemoduler, men fra og med maj 2017 er begge specialer inkluderet i uddannelsen. Efter endt uddannelse kan du kalde dig Manning Inspire Coach.

Se uddannelsens indhold

KOM OG MØD OS

HØR NÆRMERE OM VORES
COACH UDDANNELSEN

Tilmeld dig Coach uddannelsen

tilmeld dig her  

Manning Inspire formår at skabe omgivelser som på samme tid udfordrer og er trygge at være og lære i. Jeg har nu fået flere perspektiver på mig selv, mine medmennesker og på den måde, vi begår os i verden på.
Det har givet mig konkrete værktøjer og indsigter som jeg hver eneste dag bruger i mit arbejde med at træne radio og TV-værter.

Tina Hjortshøj Bilsbo, uddannet Coach hos Manning Inspire

Læs alle testimonials

SMUKKE NYE
LOKALER:
LEJ SOFIAS HUS!

I august 2016 flytter vi til nye lækre lokaler i Sofias Hus på Frederiksberg.
Et hus fuld af liv og med inspirerende kurser, foredrag og workshops til dig!

Vi lejer også de stemningsfulde lokaler ud.

Læs mere

FØLG OS HER