Indlæser Begivenheder
Mad Mentor Uddannelsen
Få et frit forhold til mad og bliv en mentor for andre.
 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mad Mentor Uddannelsen

Som Mad Mentor hjælper du mennesker, som kæmper med overspisning, underspisning, trøstespisning, negativ kropsopfattelse eller madafhængighed.

Du vejleder dine klienter i at turde være i deres følelser og håndtere virkeligheden, som den er  – i stedet for at styrte mod køleskabet.

Du genetablerer kontakten mellem kroppen og hovedet, så den naturlige intuition kan give information om sult, mæthed, stress, træthed.

Som Mad Mentor har du selv gået vejen, og ved hvad der skal til at føle sig hjemme i sin krop og sætte sig selv fri.

At få et frit forhold til mad er at få livet tilbage!

Læs mere

 

 

MODUL 1: Dig som Mad Mentor:

/10, 11, 12 okt. 2016

Du får et klart billede af, hvad rollen som coach, rådgiver og mentor er og hvor du passer ind. Du finder din gave som Mad Mentor, og ser hvordan dine personlige erfaringer og eventuel faglige viden er din styrke.

Du bliver introduceret til kroppen som et værktøj til at vise dig dine mønstre, når noget bliver svært. Og så lærer du en madmentor coachingmodel, som sikrer at du gør en forskel for folk, der kæmper med maden.

 

MODUL 2: En slank mentalitet – når det bliver usundt at være sund

/9-10- 11 nov. 2016

Vi finder grænsen mellem sundt og usundt, normalt og unormalt, så du lærer at spotte hvornår der er tale om forstyrret spisning. Vi sætter fokus på de værktøjer der gør den store forskel. og på myter og sandheder om ernæring og du får faglig viden om, hvad der virker og hvad der ikke virker.

Du lærer at finde din klients regler og overbevisninger og hvordan du når ind til den  bagvedliggende længsel, som klienten tror slankekuren opfylder. Og du lærer at bryde dem, så klienten kan foretage en reel forandring.

MODUL 3: Mærk din krop. Mærk din sult

/12-13-14 dec. 2016

Du lærer at arbejde med din krop og ikke imod den. Du giver slip på ideen om at din krop skal holdes i stramme tøjler og kontrolleres med diverse slankekure og madregler.

Du arbejder med din kropsopfattelse, og lærer hvordan dit syn på kroppen påvirker din adfærd.

Istedet for at tvinge kroppen til noget og navigere efter udefrakommende regler, vender vi bøtten og lærer at lytte til kroppens signaler og genetablere den helt naturlige fornemmelse for sundhed, som alle har haft adgang til en gang.

MODUL 4: Mærk dig selv – mærk dine følelser

/6-7-8 feb. 2017

Du får værktøjer til at stoppe med at spise på følelser, fordi det er dem, der styrer os, når vi spiser for meget eller for lidt eller forkert. Du lærer hvordan følelser og spisning bliver styret af vores skygger og projektioner, og hvordan du kan opnå en større selvaccept, selvværd og kærlighed til dig selv og andre gennem skyggearbejde.

Du lærer at bruge Mindful selfcompassion til at tage dig af sig selv på en kærlig måde. Og du lærer at understøtte de kærlige i hverdagen med en selvkærlighedspraksis.

MODUL 5: Mad Mentor i praksis

/27-28-29 mar. 2017

Du bliver klædt på som madmentor, og får en klar plan for, hvordan du vil bruge din madmentorrolle og hvad der er muligt på den anden side af et anstrengt forhold til mad. Du lærer hvordan mentorsessioner kan tilrettelægges, forberedes og gennemføres og hvordan du hjælper dine klienter i mål.

Med udgangspunkt i din egen madrejse, kigger vi fremad og skaber din forretningsplan og uddannelsen afsluttes med en eksamen.

 

Pris:

30.000 + moms (37. 500 inkl moms) 

 

RATEBETALING:

Du kan dele betalingen for din MadMentor uddannelse i 3 rater uden ekstra gebyrer. Du betaler første rate i dag, og de følgende to rater en én måneds mellemrum.  KLIK HER FOR RATEBETALING >>

 

*Afbestilling skal ske skriftligt til Sofias hus, ved afbestilling beregnes et gebyr på 15 % af kursusafgiften. Ved mindre end 2 måneder til afholdelse kræves 50% i gebyr. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion.

  • 5 moduler af hver 3 dages varighed.
  • Træning fra de bedste undervisere indenfor coaching, mad og kropsarbejde.
  • Uvurderlig support fra en gruppe af ligesindende, som går igennem det samme som dig.
  • Kontrol over dine madmønstre, og et frit forhold til mad.
  • En uddannelse, der starter med dig og dit eget forhold til mad.
  • Metoderne til turde være i kroppen, blive fri af negativ indre dialog og slippe afhængighed af mad.
  • Den faglige viden, der skal til, for at du kan hjælpe andre som Mad Mentor.

  Der kræves ingen særlige forudsætninger for deltagelse. Dog er der et par bøger du skal have læst.

  Inden modul 1 skal du have læst:

  Coaching – Sofia Manning

  Spis efter din kvindetype – Marie Steenberger

  Inden modul 2 skal du have læst:

  Mit hemmelige Forhold til Mad – Sofia Manning

  Modul 1: 10 – 11 – 12 okt. 2016

  Modul 2: 9-10-11 nov. 2016

  Modul 3: 12-13-14 dec. 2016

  Modul 4: 6-7-8 feb. 2017

  Modul 5: 27-28-29 mar. 2017

  Afbestilling skal ske skriftligt til Sofias hus, ved afbestilling beregnes et gebyr på 15 % af kursusafgiften.

  Ved mindre end 2 måneder til afholdelse kræves 50% i gebyr. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion.

Din indkøbskurv