Opstartsdatoer København / Aarhus 2016

De første. Og stadig de førende

Manning Inspire blev etableret i 2001 og lige siden da, har vi været markedsledende. Det var nemt at være nr. 1 i begyndelsen, for dengang var vi ikke blot de bedste, vi var også de eneste. I dag er der mange uddannelser – en del af de nyere er stiftet af nogle af vores tidligere kursister – og markedet er både blevet større og mere varieret, men også mere broget. Hvor coaching dengang var et fremmedord, der vækkede både panderynken og nysgerrighed, er det nu en etableret arbejdsmetode, et ord, som alle kender – og fortsat med Manning Inspire som de førende på markedet.

Hos Manning Inspire ved du nemlig, at du får en top-professionel uddannelse. Vores filosofi er ganske enkelt, at jo bedre vi er, jo bedre bliver du!

Hos Manning Inspire får du en uddannelse med et godt ry. Når du bliver uddannet hos os ved dine omgivelser, at du besidder professionalisme, indsigt, kvalitet, grundighed og faglig dybde.

Hos Manning Inspire kan du trygt regne med at blive undervist i en gennemprøvet og kvalitetstjekket uddannelse. Vi har forlængst luget fejlene ud. Vi henter løbende inspiration i de bedste og mest holdbare trends (for her skal der nemlig også luges ud) og vi arbejder (som de coaches vi er) altid med at forbedre vores egen performance.

Hos Manning Inspire er coaching en metode, der hviler på en model. Og vi kender ikke bare modellen – vi har selv skrevet bogen!

Sofia Mannings seks trin

I 2004 udgav Sofia Manning bogen Coaching. Bogen beskriver, hvordan man anvender coaching som en metode, der er baseret på seks enkle trin. Bogen blev en bestseller og metoden har lige siden været den toneangivende form for coaching i Danmark. Det er naturligvis denne metode, vi anvender og underviser i hos Manning Inspire, og det er selvsagt en metode, vi mestrer bedre end nogen af vores konkurrenter – vi har jo selv lavet den!

Sofia Mannings 6-trins-model siger en hel del om vores tilgang til coaching. For det første siger den, at coaching er en generisk metode, der kan anvendes i snart sagt alle situationer. For det andet siger den, at coaching er noget, der kan læres og at forudsætningen for at blive en god coach ikke er, at have en særlig “evne” eller “gave”, men derimod konkret viden, (selv)indsigt og praktisk øvelse.

Hos os er coaching en metode til at arbejde med mennesker, deres drømme, forhindringer, relationer, konflikter, ambitioner, problemstillinger og udfordringer.

Hos os er coaching en kompetence, der kræver indsigt i mennesker, mennesketyper og menneskelige mønstre – alt sammen noget du lærer hos os – og som det kræver træning, træning og atter træning at mestre.

Hos os er coaching et håndværk. Vi ser det som vores opgave, at give dig hele værktøjskassen og en masse praktisk undervisning i at anvende den.

Man kan sige det sådan, at vi hos Manning Inspire mest er praktikere. Coaching er noget, vi gør, noget vi træner, noget vi hele tiden søger at forbedre. Vi tager faget meget seriøst. Vi er dybt professionelle.

KOM OG MØD OS

HØR NÆRMERE OM VORES COACH
OG MASTERCOACH UDDANNELSE

LifeCoach uddannelsen har ændret mit liv od maiore volut enducias dolores eaquatur, tentotatem atu.

Sitis arciunt lamus dolorporae nihitet exeriossit lam, voloreped evendam, temolor iorunt, nat digentur autem. Alis alit accatias quiatiae voluta et faciis andiore, nescide sit aut aut libus.

Marie Jepsen, uddannet LifeCoach hos Manning Inspire

Læs alle testimonials

BOOST DIN
VÆRKTØJSKASSE
SOM COACH ELLER
LEDER

Med to nye aften workshops. Få ny viden
og værktøjer til at bruge coaching i virk-
somheder og til at udvikle teams.

Læs mere

FØLG OS HER