Førende siden 2001

Manning Inspire blev etableret i 2001 og lige siden, har vi været markedsledende inden for uddannelse af coaches. Det var nemt at være nr. 1 i begyndelsen, for dengang var vi ikke blot de bedste, vi var også de eneste. I dag er der mange coachuddannelser – en del af de nyere er stiftet af nogle af vores tidligere kursister – og markedet er både blevet større og mere varieret, men også mere broget. Hvor coaching dengang var et fremmedord, der vækkede både panderynken og nysgerrighed, er det nu en etableret arbejdsmetode, et ord, som alle kender – og fortsat med Manning Inspire som de førende på markedet.

Hos Manning Inspire, ved du nemlig, at du får en topprofessionel coachuddannelse. Vores filosofi er ganske enkelt, at jo bedre vi er, jo bedre bliver du!

Hos Manning Inspire får du en uddannelse med et godt ry. Når du bliver uddannet hos os, ved dine omgivelser, at du som coach besidder professionalisme, indsigt, kvalitet, grundighed og faglig dybde.

Hos Manning Inspire kan du trygt regne med at blive undervist i et gennemprøvet og kvalitetstjekket koncept. Vi har forlængst luget fejlene ud. Vi henter løbende inspiration i de bedste og mest holdbare trends inden for coaching (for her skal der nemlig også luges ud) og vi arbejder (som de coaches vi er) altid med at forbedre vores egen performance.

Hos Manning Inspire er coaching en metode, der hviler på en model. Og vi kender ikke bare modellen – vi har selv skrevet bogen!

Sofia Mannings seks trin

I 2004 udgav Sofia Manning bogen ‘Coaching. Det handler om at stille de rigtige spørgsmål’. Bogen beskriver, hvordan man anvender coaching som en metode, der er baseret på seks enkle trin.

Bogen blev en bestseller og metoden har lige siden været den toneangivende form for coaching i Danmark. Det er naturligvis denne metode vi anvender og underviser vores aspirerende coaches i hos Manning Inspire, og det er selvsagt en metode, vi mestrer bedre end nogen af vores konkurrenter.

Sofia Mannings 6-trins-model siger en hel del om vores tilgang til coaching. For det første siger den, at coaching er en generisk metode, der kan anvendes i snart sagt alle situationer. For det andet siger modellen, at coaching er noget, der kan læres, og at forudsætningen for at blive en god coach ikke er, at have en særlig “evne” eller “gave”, men derimod konkret viden, (selv)indsigt og praktisk øvelse.

Hos os er coaching

En metode til at arbejde med mennesker, deres drømme, forhindringer, relationer, konflikter, ambitioner, problemstillinger og udfordringer.

Et håndværk. Vi ser det som vores opgave, at give dig hele værktøjskassen og en masse praktisk undervisning i at anvende den.

En kompetence, der kræver indsigt i mennesker, mennesketyper og menneskelige mønstre – alt sammen noget du lærer hos os – og som det kræver træning, træning og atter træning at mestre.

Man kan sige det sådan, at vi hos Manning Inspire i særdeleshed er praktikere.
Coaching er noget, vi gør. Noget vi træner. Og noget vi hele tiden søger at forbedre.

MØD TEAMET

Tilmeld dig Coach uddannelsen

tilmeld dig her  

Tilmeld dig MasterCoach uddannelsen

tilmeld dig her

KOM OG MØD OS

HØR NÆRMERE OM VORES
COACH UDDANNELSEN

“At tage Coachinguddannelsen hos Manning Inspire, er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. For første gang i mit liv gik jeg høj og smålykkelig fra undervisningen hver gang!

Jeg valgte uddannelsen, fordi jeg ville bruge coaching professionelt, men kunne ikke undgå at lære utrolig meget om mig selv også. De redskaber vi lærer på uddannelsen, er så stærke. Det er essentiel viden, jeg ville ønske alle mennesker kunne få. Jeg kan kun give Coachinguddannelsen min varmeste anbefaling!”

Marie Jepsen, uddannet Life- & BusinessCoach hos Manning Inspire

Læs alle testimonials

SMUKKE NYE
LOKALER:
LEJ SOFIAS HUS!

I august 2016 flytter vi til nye lækre lokaler i Sofias Hus på Frederiksberg.
Et hus fuld af liv og med inspirerende kurser, foredrag og workshops til dig!

Vi lejer også de stemningsfulde lokaler ud.

Læs mere

FØLG OS HER