Partnere
Sofia

Sofia Manning (1975)

Før Danmark overhovedet anede hvad coaching var, tog Sofia Manning til USA og uddannede sig som coach.

Efter at have gjort karriere hos verdens førende coach Tony Robbins besluttede hun sig for at introducere coaching i Danmark. Det gjorde hun ved blandt andet at skrive bestselleren Coaching samt starte Danmarks første coachuddannelse i Manning Inspire.

Siden da har hun trænet over 3000 coaches og skrevet yderligere 4 bestsellere.

Klik og læs mere

Chris

Chris Manning (1968)

Chris er en af pionererne inden for coaching og blev da også allerede i 1999 hyret af Tony Robbins til at undervise på dennes allerførste coachinguddannelse i USA.

Chris har udviklet mange af vores mest populære coachingværktøjer og nogle af vores mest avancerede modeller. Han har været en af USA’s mest efterspurgte aktie-analytikere og har i øvrigt en baggrund i konsulentvirksomheden Accenture.

Chris Manning underviser på engelsk i et levende og humoristisk sprog.

Klik og læs mere

Undervisere
Lykke

Lykke Rix (1978)

Lykke er en formidabel underviser med mange års erfaring og en solid faglig baggrund. Hun er passioneret, professionel og i besiddelse af en særlig evne til  at vise vejen fra hjertet og inspirere andre til det samme.

Lykke deler gerne ud af erfaringerne fra hendes egen personlige rejse, men har altid blikket rettet mod at skabe konkrete resultater, hvilket blandt andet en række danske virksomheder har nydt godt af gennem tiden.

Klik og læs mere

Henriette

Henriette Claydon-Smith (1971)

Henriette er en af Danmarks absolut mest kompetente og erfarne Enneagram-undervisere.

Hendes passion er i større perspektiv den personlige udvikling og således bidrager Henriette – udover at undervise i Enneagrammet – til vores uddannelser med sine dybe indsigter i, hvad der driver os mennesker. Og så er hun i øvrigt helt eminent til at give feedback.

Klik og læs mere

Anette

Anette Borgen (1959)

Anette har siden 2006 været tilknyttet Manning Inspire som coach, underviser og ledende mentor.

Med mere end 30 års erfaring som terapeut er Anette en kæmpe inspirationskilde og et fantastisk livsklogt menneske, der med sin faglige ekspertise elsker at dele ud af sin viden og erfaring til vores kursister. Det er Anette, der står for vores meget populære mentoraftener på Coachuddannelsen.

Klik og læs mere

Mie

Mie Kaae (1973)

Mie blev uddannet som coach hos Manning Inspire i 2004 og fik sin debut som underviser på Coachuddannelsen kort efter.

Når det gælder levende, engageret undervisning, der inspirerer og sætter spor langt ind i kroppen er Mie ganske enkelt ‘next to none’. Gennem årene har hun udviklet og afholdt et hav af workshops og uddannelser indenfor coaching og selvudvikling.

Mie skrev i øvrigt bestselleren Hvad Vil Du Virkelig sammen med Sofia Manning i 2013.

Klik og læs mere

Marie

Marie Steenberger (1975)

Marie er en af Danmarks dygtigste undervisere indenfor ernæring, mad, sundhed og madmisbrug. Marie er sammen med Sofia Manning stifter af MadMentor uddannelsen, hvor hun passioneret deler ud af sin viden og sine mange års arbejde med madafhængigheder.

Marie blev uddannet Coach i 2005 fra Manning Inspire og har senere uddannet sig som MasterCoach, samt Integrative Coach fra USA.

Marie underviser både på Manning Inspires Coach- og MasterCoach uddannelser.

Klik og læs mere

Team
Marianna

Marianna Demant (1964)
Kursuskoordinator

Telefon: 70 22 35 92
Mail: info@manninginspire.com

Det er Marianna du får i røret, når du ringer til Manning Inspires kontor. Her sidder hun klar til at svare på alle dine spørgsmål om vores uddannelser, kurser og andre events.

Marianna har arbejdet for Manning Inspire de sidste 10 år. Hun er certificeret Life- & Businesscoach, 2005 og MasterCoach, 2011 fra Manning Inspire.

Karina

Karina Spiermann
HR & Legal Manager, cand. jur.

Telefon: 41 27 15 41
Mail: karina@manninginspire.com

Karina har siden 2014 været ansat i Manning Inspire, hvor hun blandt andet er ansvarlig for ledelse og ansættelse af medarbejdere og praktikanter, juridisk rådgivning, samt projektkoordinering.

Karina er uddannet cand.jur. og er desuden certificeret Life- & Businesscoach fra Manning Inspire, 2007.

 

  • Put yourself out there
  • rtyeu_03

SMUKKE NYE
LOKALER:
LEJ SOFIAS HUS!

I august 2016 flytter vi til nye lækre lokaler i Sofias Hus på Frederiksberg.
Et hus fuld af liv og med inspirerende kurser, foredrag og workshops til dig!

Vi lejer også de stemningsfulde lokaler ud.

Læs mere

FØLG OS HER