Drømmer du om at:

 • Få en topprofessionel coachinguddannelse?
 • Booste passionen i dit arbejdsliv?
 • Motivere og genere aha-oplevelser for dine klienter?
 • Finde modet til at følge dit hjerte?
 • Få værktøjerne, der garanterer din succes som coach?

Så tag Manning Inspires internationale anerkendte coachuddannelse med integreret life- og business modul (pr. maj 2017) og bliv uddannet Manning Inspire Coach.

Vores uddannelser kan ændre dit liv!

De kan kickstarte din karriere, forbedre din forretning og gøre en verden til forskel i dit private liv. Og det er ikke bare noget, vi siger, det er noget vi ved!

Siden 2001 har vi uddannet mere end 3000 Coaches og MasterCoaches og når vi i diverse sammenhænge møder vores kursister efterfølgende, møder vi over en bred kam mennesker, der har flyttet sig fremad i livet. Mennesker, der har sat turbo på karrieren, vækket gamle drømme til live, fundet lykken eller skabt den selv.

Forklaringen er ganske enkelt, at vores uddannelser er designet til det! Vi giver dig ikke blot nye redskaber, nye kompetencer og nye indsigter, men også en ny opfattelse af din omverden, dig selv og dit potentiale. Og ja, kald os bare gammeldags, men på Manning Inspire tror vi virkelig på, at mennesker kan nå deres mål og folde sig selv og deres kompetencer ud i meget højere grad end de fleste tror på, når de træder ind ad døren hos os.

Og det virker. Vores uddannelser sætter ganske enkelt mennesker i bevægelse. Det er vi stolte af. Det motiverer os. Og det forpligter.

For når det handler om noget, der kan ændre dit liv, så er kun det bedste godt nok. Derfor er det også til stadighed vores ambition at levere Danmarks bedste coachinguddannelse.

Hvem er coaching for?

Gangsteren, Generalen og Grafikeren. Alle kan bruge coaching.

Et hurtigt blik i vores kundekartotek – eller for den sags skyld i et af vores klasselokaler – siger det samme. Her sidder musikere, medievirksomheder, ministerier og modefolk side om side med majorer, tidligere bandemedlemmer, direktører, pædagoger, frisører, hæderkronede danske virksomheder og nystartede iværksættere. Og hvorfor så det?

Fordi vi alle…

 • Har et uopfyldt mål, en drøm, et håb eller et ønske, som vi leder efter mod til, tro på og styrke til at realisere.
 • Har brug for hjælp eller et nyt perspektiv på, hvordan vi overkommer en forhindring, overvinder vores frygt, sætter os op imod janteloven eller undgår at sabotere os selv inden vi går i gang.
 • Er mennesker, der potentielt kan tage vores skæbne meget mere i hænderne, end vi har for vane at tro på.
 • Ind imellem bliver ramt af krise, stress, sygdom eller er et svært sted i livet og har brug for nye vinkler, nye indsigter og nye redskaber.
 • Somme tider har brug for at se os selv og hinanden i øjnene og gå efter det, vi virkelig brænder for.
 • Og fordi du, uanset hvem du er, er lige så velkommen som alle de andre.
VIDEO Hør Sofia Manning og kursisterne fortælle om Coachuddannelsen

“At tage Coachinguddannelsen hos Manning Inspire, er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. For første gang i mit liv gik jeg høj og smålykkelig fra undervisningen hver gang!

Jeg valgte uddannelsen, fordi jeg ville bruge coaching professionelt, men kunne ikke undgå at lære utrolig meget om mig selv også. De redskaber vi lærer på uddannelsen, er så stærke. Det er essentiel viden, jeg ville ønske alle mennesker kunne få. Jeg kan kun give Coachinguddannelsen min varmeste anbefaling!”

Marie Jepsen, uddannet Life- & BusinessCoach hos Manning Inspire

Læs alle testimonials

SMUKKE NYE
LOKALER:
LEJ SOFIAS HUS!

I august 2016 flytter vi til nye lækre lokaler i Sofias Hus på Frederiksberg.
Et hus fuld af liv og med inspirerende kurser, foredrag og workshops til dig!

Vi lejer også de stemningsfulde lokaler ud.

Læs mere

FØLG OS HER